Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Nu ne ducem la Oradea cu alt gând decât victoria”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.01.2015

Clujenii de la U-Banca Transilvania joacă azi în deplasare pe terenul vicecampioanei CSM-U Oradea, într-un meci din cadrul rundei a 16-a din Liga Națională de Baschet Masculin. 

Ambele formații au câștigat meciurile din etapa precedentă, alb-negri s-au impus pe teren propriu în fața celor de la Mediaș, în timp ce roș-albaștri au dispus de campioana CSU Asesoft chiar pe terenul acesteia. Așadar, duelul din Arena „Antonio Alexe” se anunță unul extrem de interesant. 

Tehnicianul celor de la U-BT Cluj, Marcel Țenter, a spus câteva cuvinte despre acest meci cu bihorenii în cadrul unei declarații acordate site-ului u-mobitelco.ro. 

Ne aşteaptă un meci foarte greu la Oradea, însă noi ne vedem de drumul nostru şi de planurile noastre. Mergem la Oradea să învingem, indiferent de rezultatele pe care ei le-au avut. Respectăm rezultatul lor din etapa precedentă, îl apreciem din punct de vedere sportiv, însă nu ne ducem acolo cu alt gând decât victoria”, a afirmat Țenter. 

Disputa dintre Oradea și Cluj va fi televizată azi de la ora 18:00 pe DigiSport, într-un meci în care trupa lui Cristian Achim vor încerca să răzbune eșecul usturător consemnat în tur în Sala Sporturilor „Horia Demian”. 

*Foto: Nagy Melinda (u-mobitelco.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!