Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Ţenter: "Nu ne gândim decât la victorie împotriva Craiovei"

Radu Bărăian

Radu Bărăian
11.01.2014

Echipa pregătită de Marcel Ţenter, Gaz Metan Mediaş, va întâlni astăzi, pe teren propriu, formaţia SCM Craiova, într-un meci restant din etapa a X-a a LNBM. Tehnicianul medieşenilor a vorbit pentru novatv.ro despre confruntarea cu gruparea doljeană. 

"Este foarte important pentru noi să debutăm cu dreptul în noul an. Ne pregătim foarte serios pentru acest meci, respectăm echipa Craiovei, însă, nu ne gândim decât la victorie. Ştim că sunt pe val, au câştigat ultimul meci acasă cu CSU Ploieşti şi ultimul meci în deplasare cu Timişoara, însă şi noi la ora actuală, prin aducerea noului jucător, ne-am întărit foarte mult sub panou", a declarat Marcel Ţenter. 

Confruntarea dintre cele două combatante va fi transmisă în direct de DigiSport 3, începând cu ora 17:15. 

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!