Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter:„ O victorie care ne trebuie și pentru care am muncit foarte mult”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.10.2015

Marcel Țenter, antrenorul lui U BT Cluj-Napoca a oferit o declarație la finalul partidei câștigate de echipa sa, cu scorul de 87-72 în fieful lui Gaz Metan Mediaș. Tehnicianul român a ținut să-i dedice victoria căpitanului Tudor Jucan, cel care trece prin momente mai puțin fericite în acest moment:

„O victorie care ne trebuie și pentru care am muncit foarte mult. O victorie pe care o dedicăm și care este întunecată de întâmplare tristă din viața căpitanului nostru, Tudor Jucan căruia îi dedicăm victoria și nu ne gândim decât la sufletele lor de părinți. Ne punem fiecare în locul lui și nu ne vine să credem ce se poate întâmpla în viața asta. Ne dăm seama ce e important și ce nu. În orice caz, toate gândurile noastre se duc alături de familia lui.”

Tehnicianul formației clujene a vorbit și despre lucrurile care au condus la prima victorie a echipei sale din acest sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin.

„În momentul în care am jucat apărarea pe care am programat-o, am oprit multe atacuri ale echipei medieșene. Mediașul are în componență jucători foarte talentați și în momentul când ai 5-6 jucători periculoși de la 3 puncte, sigur că intensitatea trebuie să fie foarte mare și constantă. Nu am avut statisticile și nu știu în ce măsură am reușit să determinăm procentaje slabe la aruncările lor. În orice caz, atâta timp cât am controlat această apărare, am reușit să și înscriem puncte ușoare pe contraatac și până la urmă acolo s-a făcut diferența.”

Marcel Țenter a încheiat vorbind despre sentimentul care l-a încercat la revenirea în arena lui Gaz Metan Mediaș, echipă pe care a pregătit-o timp de două sezoane:

„Sincer, când am intrat în sala eram pregătit să merg pe banca cealaltă. Sigur, este un sentiment special și le mulțumesc spectatorilor pentru primirea caldă pe care mi-au făcut-o. Datorez multe Mediașului și le urez mult succes în sezonul acesta.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!