Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Ţenter: "Recuperările ofensive transformate pe final plus aportul pe care l-a adus Archie au adus victoria Timişoarei"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
28.04.2012

Antrenorul campioanei a explicat eşecul echipei sale în primul joc din seria semifinală dintre BC Timişoara şi U Mobitelco. Marcel Ţenter e de părere că sâmbătă mici detalii au făcut diferenţa.

Am început foarte bine meciul, am avut un ritm foarte bun şi am profitat de ratările lor, însă nu mă aşteptam să continue în acest ritm jocul. În schimb, mă aşteptam să fim puţin mai constanţi pe faza defensivă unde în momente critice i-am lăsat pe timişoreni să înscrie foarte uşor şi până la urmă în astfel de meciuri detaliile fac diferenţa. Pe final de meci au avut câteva recuperări ofensive transformate plus aportul pe care l-a adus Archie în teren.

Ţenter a vorbit şi despre ultimele secunde ale meciului.

E greu de spus ce s-a întâmplat. A fost fault pe aruncare sau a fost înainte, a fost fault sau n-a fost la Zoran pe intercepţie clară... greu de spus. Mă abţin de la comentarii. Una peste alta a fost un arbitraj curat şi dacă s-a greşit este uman. Nu am nimic de comentat.

Tehnicianul campioanei a făcut referire şi la oboseala din rândul celor două echipe.

Mâine ne aşteptăm la acelaşi lucru. Ambele echipe sunt bine pregătite. Nu e nicio problemă. Va fi şi mâine o luptă foarte mare. Sper ca noi din punct de vedere calitativ să jucăm mult mai bine.

Clujul e condusă în seria cu BC Timişoara cu 0-1.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!