Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Suntem încrezători în puterile noastre și privim spre restanța cu Ploiești”

Paul Olar

Paul Olar
21.02.2015

U Banca Transilvania a ieșit triumfătoare din deplasarea efectuată pe terenul Stelei CSM EximBank București. Clujenii s-au impus cu scorul de 83-82, după o partidă dramatică, decisă pe final.

Felul în care s-a desfășurat confruntarea îl satisface pe Marcel Țenter, tehnicianul gândindu-se deja la Derby-ul României cu CSU Ploiești.

"Mă bucur mult pentru victoria din această seară! Steaua merită respectul nostru pentru că, deși au avut și încă au probleme, atât de sănătate, cât și de altă natură, au reușit, susținuți de un public incredibil, să ne facă foarte mari probleme în sfertul al patrulea. Am făcut atunci niște greșeli pe finalizare împotriva apărării zonă a adversarului, care le-a permis să înscrie rapid o serie de puncte. Mă bucur de victorie și din alt motiv - pentru că s-a repetat scenariul de la jocul cu Pitești, când am avut o cădere în joc, dar de această dată am reușit să învingem. A fost, de asemenea, o bună repetiție pentru finalurile de meci și suntem încrezători în puterile noastre. Privim deja spre următorul meci, restanța cu Ploiești", a declarat antrenorul, conform u-mobitelco.ro

*Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

5 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    Felicitari, Marcelino!!!
    Au fost destui care sareau in sus ca maimutele dupa infrangerea cu Pitestiul, contestandu-i lui Tenter orice merite la echipa.
    Din fericire, in primul rand pentru suporteri, meciul de saptamana trecuta a fost un accident.
    Totusi, ramane inevitabila cadere in joc. Pe vremuri era proverbial ca U clacheaza in sfertul 3. Ca pe vremuri s-a intamplat, de exemplu, in meciul cu Pitestiul. In sfertul 3 ne-am rupt.
    Dar, in general, campionatul acesta marea problema o avem in sfertul 4.

    cu 9 ani în urmă (21.02.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      UBT
      A fost unu singur, unic si inegalabil, cine altu ii ca el si fura mingea castigatoare si cere bani pe ea (eu daca as fi avut onoarea sa ajunga la mine (cum zice el adica sub forma de cadou) i-as fi facut o cutie din plexi, etansa, si ar fi stat in locul pestelui pe televizor))! In rest cred ca nu l-a contestat si mai ales dupa meciul cu Pitestiul, care trebuie sa recunoastem, a fost grozav!

      cu 9 ani în urmă (21.02.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cione77 :

    increzatoru-le
    marcele , te asteptam , suntem tot acolo unde stii tu in spatele bancii voastre.
    te rog sa nu uiti de penetration .... stii tu...
    vorbim dupa meci...

    cu 9 ani în urmă (21.02.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      UBT
      I-am dat mesaj si i-am spus sa nu uite vazelina sau macar o cutie de unt......

      cu 9 ani în urmă (21.02.2015)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Pai aia ii traducerea pentru patrundere, dar cum prin sud engleza ii lucru abstract, ramaneti la alte limbi gen turca, olteneasca si bulgara. Doamne ce ghinion sa am aceeasi cetatenie cu asemenea fenomene

      cu 9 ani în urmă (21.02.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!