Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Suntem pregătiți pentru acest meci și avem încredere în munca noastră”

Paul Olar

Paul Olar
25.04.2016

U-Banca Transilvania se află într-o postură favorabilă înaintea confruntării cu numărul trei din seria împotriva lui CSU Atlassib Sibiu. Clujenii beneficiază de un avantaj de 2-0 și vor să încheie astăzi seria, precum a declarat și Marcel Țenter.

”Suntem pregătiți pentru acest meci și avem încredere în munca noastră. Sperăm să reușim o evoluție bună, constantă pe toată durata partidei și să încheiem seria cu o calificare în semifinale. Va fi cu siguranță un meci disputat, așa cum îi stă bine unui derby de tradiție, așa cum sunt jocurile dintre U-Banca Transilvania și CSU Atlassib Sibiu”, a precizat tehnicianul, conform u-bt.ro.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!