Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Toată lumea din staff și din echipă crede că avem ceea ce ne trebuie pentru a câștiga”

Paul Olar

Paul Olar
10.05.2016

U-Banca Transilvania are miercuri, 11 mai, o confruntare de totul sau nimic. Clujenii sunt obligați să învingă pe CSM CSU Oradea, formație care conduce semifinala cu 2-0 la general.

Marcel Țenter înțelege în ce situație crâncenă se află băieții săi, însă își pun speranțe în dorința de revanță, precum și în sprijinului publicului.

"Suntem conştienţi că Oradea are prima şansă, însă noi avem încredere în ceea ce facem, echipa aceasta a dovedit că, de fiecare dată când a fost presiune, a rezistat şi nu numai că a rezistat, dar a reuşit să facă rezultat. Va fi un meci foarte greu mâine, eu mă aştept să îl câştigăm, putem să îl câştigăm, putem să întoarcem această serie. Toată lumea din staff şi din echipă crede că avem ceea ce ne trebuie pentru ca să câştigăm meciurile pe care trebuie să le câştigăm şi asta vom încerca să facem mâine. Ştiu că vom avea 6.000 de oameni în jurul nostru şi ştiu că această echipă are putere. Vrem să jucăm bine şi vrem să ne bucurăm de o victorie miercuri, vrem să arătăm fanilor noştri că au o echipă valoroasă, cu care ne putem califica în finală".

*Foto: Valentin Todea

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Lasa-l pe Pintea....iti explica el cum se intoarce o serie de la 2-0. Daca nu intelegi iti deseneaza. Faceti un schimb onorabil pt meciul/ meciurile care urmeaza. Stai matale pe banca si sta el in picioare, macar nu mai vedme scor de fete.

    cu 8 ani în urmă (11.05.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    super plina sala
    cred ca aveti 200 de suporteri in sala :))

    cu 8 ani în urmă (11.05.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!