Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Trăim într-un oraș de cinci stele, suntem sponsorizați de o bancă de cinci stele, urmează să construim o echipă de cinci stele”

Paul Olar

Paul Olar
02.10.2015

La fel ca în fiecare stagiune, U-Banca Transilvania pleacă cu gânduri mărețe. Gruparea ardeleană plănuiește să câștige titlul de campioană, obiectiv dorit atât de conducere, cât și de fani.

Prezent la o conferință de presă susținută astăzi, Marcel Țenter a vorbit despre emulația produsă în jurul clubului clujean, exprimându-și și mulțumirea față de aportul financiar primit din partea sponsorilor.

„Vreau să mulțumesc sponsorilor noștri și personalităților care sunt în sală, ne faceți o mare cinste și sperăm că evoluțiile noastre să arate exact mulțumirea pe care o avem, că ne putem face treaba în condiții foarte bune. Vorbim de sport, despre entuziasm, eu sper ca acest sezon să arate cu adevărat spiritul acestui oraș. Am ales jucători veniți și din spațiul românesc, din pepiniera noastră, dar și din spațiul ex-yugoslav, european și american, jucători care, credem noi, pot să arate cu adevarat ceea ce reprezintă Clujul nu numai în baschet, dar și latura umană. Ne dorim să câștigăm acest campionat, avem în componența staff-ului și a clubului doar campioni. Locuim și trăim într-un oraș de cinci stele, suntem sponsorizați de o bancă de cinci stele, urmeaza să construim o echipă de cinci stele”, a precizat tehnicianul, conform u-bt.ro.

Antrenorul a prefațat și duelul de sâmbătă cu Dinamo, spunând:

„Noi tratăm foarte serios fiecare meci, fiind primul joc din sezon este o piatră de hotar pentru fiecare echipă, cu atât mai mult ca este pe teren propriu. Câteodata nu este mai ușor să joci acasă, însă cred că avem suficientă experiență și valoare ca să câștigăm acest meci. Nu ne subestimăm adversarii, îi
cunoaștem, știm și antrenorul, care anul trecut a fost în Bulgaria și a adus de acolo trei jucători, nuclelul echipei de acolo care a fost vicecampioană anul trecut. Dinamo alcătuiește un grup foarte bun și rezultatele din presezon o arată. Este un meci dificil, însă eu am încredere în echipă și cred că vom câștiga”, a spus Țenter, potrivit u-bt.ro.

*Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    Tenter
    Jos pălăria!!!!!

    cu 8 ani în urmă (02.10.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    dada
    Pai ar cam fi cazul maiarcele sa castigi un campionat pe valoare !! Ai echipa ...ai bani..cum ai avut tot timpul pe unde ai fost...dar parca vad ca o sa castige din nou altcineva....cel mai probabil Steaua ( pe care o si vad putin mai valoroasa ). Oricum baschetul se joaca si ofensiv nu doar defensiv... Sa nu inteleaga clujenii ca am ceva cu ei, dimpotriva ii admir, motiv pt care am ales sa fac un doctorat acolo, dar mie TENTER are multe sa imi demonstreze !!! Oricum daca Clujul e un oras de conci stele , Viena ( locul unde ma aflu acum ) oare cate stele are ??

    cu 8 ani în urmă (03.10.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      re
      Eh, acum daca o sa castige Steaua nu o sa fie o surpriza,au buget superior sa vedem daca au si ECHIPA mai buna, asta tine de mai multi factori tangetiali cu valoarea individuala.
      Mai e un aspect, sunt curios daca Steaua o sa pastreze lotul pana la finalul campionatului, asta depinde bineinteles de parcursul in EuroCup( pe care personal nu il vad prea roz)
      ....dar ai dreptate, Tenter are de demonstrate prin trofee iar anul asta are toate ingredientele necesare sa reuseasca.

      cu 8 ani în urmă (03.10.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    corectari datorita telefonului
    Marcele......,dimpotriva, numai bine !!

    cu 8 ani în urmă (03.10.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!