Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Trebuie să joace și cei mai tineri, căci dacă eu nu le dau șansa, cine să le dea?”

Paul Olar

Paul Olar
16.12.2015

U-Banca Transilvania s-a impus în duelul cu Gaz Metan, consemnat marți. Formația clujeană a câștigat partida la diferență de 16 puncte, 78-62.

Marcel Țenter, antrenorul învingătorilor, recunoaște că trupa din Mediaș poate oferi o replică dârză oricărui adversar din campionat. De asemenea, tehnicianul s-a declarat mulțumit de evoluția noului sosit Branko Jorovic.

„Le-am spus băieților înainte de meci că este o zi de muncă această zi, că Mediașul este o echipă incomodă, care schimbă foarte des apărările. Neavându-l nici pe Adamovic, având un jucător nou în sistemul de joc, am avut câteva probleme de execuție, mai ales împotriva zonelor, a match-up zonelor. În cele din urmă, am reușit să ne impunem ritmul în apărare și să câștigăm câteva mingi, care ne-au dat liniștea necesară în sferturile trei și patru. Trebuie să joace și cei mai tineri, căci dacă eu nu le dau șansa, cine să le dea? Trebuie să îi încurajăm, fiecare jucător trebuie să aibă șansa lui. În cele din urmă, pentru noi nu contează vârsta sportivilor, dacă un jucător își face treaba, joacă. Jorovic nu este încă obișnuit cu stilul nostru de joc, a avut aruncări libere, el este un shooter foarte bun și le va marca, este de remarcat că de fiecare dată când a atins mingea, ceva bun a ieșit din acea fază, a luat decizii foarte bune pentru noi! Cred că va fi un jucător important pentru noi”, a precizat Țenter, potrivit u-bt.ro.

*Foto: Ármán Noémi/ noemiadrienn.wordpress.com

6 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U
    Da, asa sa fie! Din pacate chiar cu matale nu prea au sansa sa joace!

    cu 8 ani în urmă (16.12.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Pleaca!!!
    Meci in nota celorlalte. GROAZNIC DE URAT!!

    cu 8 ani în urmă (16.12.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    ?
    Abia astept sa-i vad pe cei tineri jucand sambata la Sibiu!?

    cu 8 ani în urmă (16.12.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe baloo :

    tupeist rau
    Ai avut ocazia sa taci ! Mai trebuie sa zica si Pintea acelasi lucru si putem inchide pravalia ! Esti deja penibil si chiar ne iei de prosti . Tu , Tenter ,nu ai bun simt sa pleci dar poate are Cristescu sau cineva din BT curaj sa puna un antrenor care sa le dea sanse adevarate unor tineri deoarece Bobo si Jucan sunt istorie iar pe Kuti daca-l bagi si primeste pase numai cand vedetele sunt pe cale sa piarda mingea n-ai facut nimic.Si asta e din cauza tacticii curajoase .

    cu 8 ani în urmă (16.12.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      Serios..... Imi este absolut imposibil sa inteleg de ce suporterii lui U BT is urasc echipa si asta pe anga multe alte derapaje care de foarte multe ori denota o necunoastere a fenomenului!

      Cat despre Tenter.... s-a laudat cu ce nu face in conditii normale!

      cu 8 ani în urmă (16.12.2015)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Totusi a inceput multe meciuri cu Kuti in acest sezon si ii da neasteptat de multe minute in multe meciuri. Pana la urma nu putem spune ca in acest sezon nu face. Ca Bobo i-a dat un sut in fund lui Kuti(adica l-a impins putin in fata) e adevarat si putem doar sa ne imaginam daca cu Tenter ar fi aratat la fel sau nu in toti acesti ani. Peste toate fata de anii trecut cand nu dadea minute nici in astfel de meciuri, acum cand poate ii da si lui Gheorghe. Aici nu e vina lui Tenter ca in anii trecuti nu avea pe cine sa bage, adica era evident ca sunt unii din care nu poti scoate baschetbalisti. Nici mie nu mi se pare foarte interesant sa fortezi cu tineri care nu au abecedarul baschetului si nici macra miscari de baschetbalisti, doar de dragul promovarii tinerilor. Nu putem sa ii dam in cap si pt lucrurile care le face bine si nu putem sa ii dam in cap si cand castiga. Baschet frumos cu Marcel nu o sa vedem, dar eu sper sa reuseasca sa faca ce facea el, baschet urat si rezultate bune chiar cu multe victorii la limita. Altfel daca continua sa nu ii iasa nu are rost, indiferent ce stie si ce poate. Asadar, daca tot insista sa ramana eu sper sa lege cumva treburile si sa vedem celebrele 75-68. Legat de tineri sa nu uitam ca pana la urma sub indrumarea lui a aparut si Solopa, un tanar care cred ca va creste in continuare(ce ii drept nu l-am vazut de multa vreme). Nimeni nu ii sterge din cv neadaptarea lui Nicoara, meciurile catastrofale, dar sa nu ramanem ancorati in legende urbane.

      cu 8 ani în urmă (16.12.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!