Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Trebuie să ne păstrăm capul limpede, campionatul este lung și orice se poate întâmpla”

Paul Olar

Paul Olar
24.01.2015

U Banca Transilvania își continuă parcursul remarcabil în Liga Națională. Gruparea de pe malul Someșului a trecut vineri seara de CSM-U Oradea, scor 80-68.

Deși clujenii s-au aflat la conducere o bună parte a timpului, Marcel Țenter descrie încleștarea drept una crâncenă. Tehnicianul se bucură pentru rezultat și afirmă faptul că preparatorul sârb Filip Mihajlovic a contribuit din plin la succesele echipei.

"A fost un meci greu, ne așteptam să fie așa, mai ales că Oradea vine după victoria de la Ploiești cu un moral bun. Nu mă așteptăm să schimbe jucătorul străin și asta mi-a schimbat puțin planurile, dar atât timp cât am oprit tranziția lor ofensivă și am muncit la recuperări ofensive, am avut control asupra jocului. Vreau să mulțumesc preparatorului nostru fizic, Filip Mihajlovic, care se află acum în Serbia, a făcut o treabă foarte bună, se vede că suntem bine pregătiți fizic. Sunt bucuros că am câștigat în această seară, dar trebuie să ne păstrăm capul limpede, campionatul este lung și orice se poate întâmpla. Ne bucurăm în această seară, dar de mâine ne gândim la meciul următor,” a declarat antrenorul, conform u-mobitelco.ro.

*Foto: Cristian Cosma

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!