Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Universitatea nu a câștigat niciun meci în acest sezon, însă sunt sigur că va juca cu ambiție”

Paul Olar

Paul Olar
21.03.2015

U Banca Transilvania își măsoară forțele cu Universitatea Cluj-Napoca, într-o confruntare programată duminică, la ora 18:00.

Chiar dacă adversarii ocupă ultimul loc în clasament, Marcel Țenter își advertizează elevii. Tehnicianul dorește concentrare maximă, deoarece încleștarea are o importanță deosebită.

"Este un meci pe care sunte obligați să îl tratăm foarte serios și să învingem, un meci la care ne invităm suporterii să vină, să ne urmărească și să ne încurajeze, pentru că este ultimul meci pe teren propriu din sezonul regulat și avem nevoie de victorie. Cu această victorie ne îndreptăm spre ultimul meci, cel de la Târgu Mureș, unde din nou va fi o confruntare foarte grea pentru noi. Universitatea nu a câștigat niciun meci în acest sezon, însă sunt sigur că vor juca cu ambiție, în special pentru că sunt din Cluj, ca și noi și vor să își arate valoarea. Este normal să fie așa și îi așteptăm”, a declarat Țenter, conform u-mobitelco.ro

Antrenorul a vorbit și despre obiectivul stabilit de U-BT la finalul stagiunii regulate.

„Noi suntem în luptă pentru poziția a treia cu BC Mureș și Energia Târgu Jiu și, pentru a fi siguri că luăm locul trei, trebuie să învingem la Târgu Mureș. Vrem să încheiem sezonul regulat cu două victorii și atunci vom avea locul al treilea cu siguranță. E foarte interesant ce se întâmplă, cred că primul tur de play-off va fi foarte greu, vom avea câteva finale încă din primul tur. Noi am avut un platou de efort foarte mare în lunile ianuarie-februarie și prima jumătate a lui martie, mă așteptăm, eram sigur că vom cădea puțin din punctul de vedere al concentrației, pentru că dacă fizic nu ești sută la sută și concentrarea scade. Am văzut semnele încă din meciul cu Timișoara. La fel de clar este că în următoarele săptămâni trebuie să urcăm din punct de vedere fizic și al concentrației, să abordăm play-off-ul la nivel maxim.”

Spre deosebire de Universitatea, care va evolua fără Mirel Dragoste și Braxton Dupree, U-BT nu se confruntă cu absențe.

„Nu avem accidentați, preparatorul nostru fizic și kinetoterapeuții își fac treaba și chiar vreau să le mulțumesc, pentru că până acum am avut un sezon lipsit de probleme majore", a spus Țenter, potrivit sursei amintite anterior.

*Foto: Mircea Roșca/sport-pictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!