Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Vrem să vedem cum reacționăm în condiții de presiune maximă”

Paul Olar

Paul Olar
05.02.2015

U Banca Transilvania dispută vineri, 5 februarie, Derby-ul Ardealului cu CSU Atlassib Sibiu. Încleștarea este programată la ora 18:00, iar Marcel Țenter are fixat un obiectiv clar. Tehnicianul își dorește victoria, însă urmărește și alte aspecte în partida de mâine. 

"Este un meci foarte important pentru noi, unul pe care dorim să îl câștigăm. Este, de asemenea, un test, pentru că vrem să vedem cum reacționăm în condiții de presiune maximă, data atât de importanța jocului, cât și provenită din tribune, de la publicul sibian. Este important să controlăm jocul, astfel că la sfârșitul meciului să obținem ceea ce ne dorim, adică victoria,” a declarat antrenorul, conform u-mobitelco.ro.

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!