Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marco Djerasimovic: "Sper să jucăm un baschet frumos şi să avem un sezon excelent"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
13.08.2012

Primul sosit în această vară pe Bega, Marco Djerasimovic şi-a făcut cunoscute intenţiile în calitate de jucător la BC Timişoara. Sârbul spune că a ales să vină în România pentru că avea deja anumite cunoştinţe, dar şi pentru că echipa este una în creştere, la fel ca şi campionatul.

Am auzit multe lucruri bune despre echipă şi mă bucur că am ajuns aici. Sper să jucăm un baschet frumos şi să avem un sezon excelent. Am ales Timişoara pentru că am mai evoluat sub comanda lui Predrag Badnjarevic şi cunosc câţiva dintre jucători. În plus, echipa va juca şi în cupele europene, iar campionatul României este din ce în ce mai bun. Sper să avem şansa în acest sezon să cucerim titlul.

Marco Djerasimovic este fundaş, joacă pe poziţia 2 şi a venit la Timişoara de la Kecskemet, din Ungaria.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!