Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcu Badiu ratează meciul cu BCM U Pitești din etapa a 14-a

Marcu Badiu ratează meciul cu BCM U Pitești din etapa a 14-a

Pe CS Dinamo Știința București o așteaptă o confruntare foarte importantă sâmbătă, 18 ianuarie. Trupa lui Tudor Costescu o întâlnește pe BCM U FC Argeș Pitești într-un joc decisiv pentru calificarea în Top 6.

Din păcate pentru fanii „Câinilor Roșii”, Marcu Badiu, principalul component al echipei dinamoviste la categoria U23, nu va juca. Acesta s-a accidentat în disputa cu CSA Steaua București din etapa a 13-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

În acel meci, Badiu a stat pe teren aproape 20 de minute și a adunat 9 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție. Jucătorul născut în 2000 a avut 3 din 4 la aruncările de două puncte (75%) și 1 din 3 la aruncările de trei puncte (33%).

Luni, 13 ianuarie, Marcu Badiu a efectuat un RMN pentru a afla gravitatea accidentării suferite la genunchi și, în ciuda faptului că deocamdată nu am aflat rezultatele, se pare că acesta nu va evolua contra lui BCM U Pitești.

CS Dinamo Știința București are neapărată nevoie de o victorie pentru a accede în Top 6. Momentan, elevii lui Tudor Costescu au un bilanț de 4-9 și ocupă penultima poziție în Grupa A.

Disputa dintre echipa din Capitală și BCM U Pitești are loc sâmbătă, 18 ianuarie, de la ora 19:00 și este transmisă de FRBTV.

*foto: Răzvan Păsărică/Sport Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!