Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcus Ginyard și-a prelungit contractul cu Limoges

Marcus Ginyard și-a prelungit contractul cu Limoges

Marcus Ginyard, jucător trecut pe la campioana României, CSM Oradea, și-a prelungit înțelegerea cu Limoges CSP.

Conform anunțului făcut pe pagina oficială de Instagram a clubului francez, Ginyard a semnat un contract valabil pe 3 ani. Acesta a avut un sezon destul de solid în echipamentul lui Limonges și a adunat medii statistice de  9.8 puncte, 2.8 recuperări, 1.3 intercepții și 1.1 pase decisive pentru 10.3 la eficiență în primul eșalon al Franței. În momentul suspendării campionatului, cu 11 etape înainte de finalul sezonului regulat, Limonges se afla pe locul 8, loc care duce în playoff-ul competiției.

Pe lângă participarea în eșalonul de elită al baschetului din Hexagon, Ginyard și Limoges au participat și în EuroCup, competiție pe care au părăsit-o încă din prima faza a grupelor. 

Jucătorul american a jucat în LNBM în 2018/2019, însă nu a terminat sezonul pe teritoriul României, evoluțiile sale nereușind să îl convingă pe Cristian Achim. În cele 16 meciuri disputate în campionatul intern, acesta a adunat medii statistice sub cele adunate în acest sezon în primul eșalon francez, 8.2 puncte, 3.9 recuperări și 1.0 pase pentru 8,5 la eficiență.

În ciuda pandemiei de COVID-19, Limonges este extrem de activă pe piață transferurilor. Tot în cursul zilei de ieri, 25 aprilie, gruparea franceză l-a anunțat Ludovic Beyhurst, jucător proaspăt despărțit de Strasbourg, formație cu care inițial mai avea un an de contract. Cei de la Limoges s-au grăbit cu oficiliazarea transferului și s-au găsit nevoiți să își ceară scuze adversarilor din Strasbourg, care nu au apucat să anunțe încheierea colaborării. 

Mai citiți și: 

Alhaji Mohammed a fost inclus în Hall of Fame-ul lui Limoges CSP

*foto: facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!