Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Ciotlăuș, la cea mai bună prestație stagională

David Istrate

David Istrate
07.03.2018

Miercuri, 7 martie, în cadrul etapei a XIX-a, BCM U Pitești a primit vizita lui BC Mureș Târgu-Mureș. Argeșenii nu au întâmpinat probleme și s-au impus la o diferență de 51 de puncte, scor 111-60.

 Gazdele au dominat fiecare aspect al acestei partide și au avut un joc colectiv foarte bun. Cele mai mari diferențe s-au consemnat la nivelul recuperărilor (46-28), la cel al paselor decisive (34-16) și la cel al punctelor marcate de rezerve (41-2).

Cel mai bun marcator al echipei conduse de Hristu Șapera a fost Marius Ciotlauș, care a terminat cu 17 puncte, 7 recuperări, o intercepție și un capac. Tânărul jucător a avut o zi excelentă din punct de vedere al aruncărilor, reușind un procentaj de 87% de la două puncte (7/8).

De asemenea, toți cei care au jucat pentru gazde au reușit să își treacă minim un punct în cont. Ceilalți marcatori au fost: Raymond Russell (16 puncte, 11 recuperări, 6 intercepții), Andriy Agafonov (15 puncte, 6 recuperări), Titus Nicoară (14 puncte, 8 recuperări, 7 pase decisive), Mihai Căprărescu (10 puncte), Jonathan Person (10 puncte), Szabolcs Santa (8 puncte, 5 recuperări), Alexander Kostoski (8 puncte), Vlad Corpodean (6 puncte, 6 recuperări), Ors Kilyen (5 puncte, 6 pase decisive) și Lucian Chirof (2 puncte).

În urma acestei victorii, BCM U Pitești obține cea de-a 12-a victorie și, cu 7 înfrângeri,are un total de 31 de puncte. În următoarea etapă, echipa lui Hristu Șapera joacă în deplasare împotriva lui CSM CSU Oradea, sâmbătă, 10 martie.

*foto: Facebook/ BCMU FC Argeș Pitești

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Bravo.
    Marius e în creștere, în primele meciuri se descurcă foarte bine pe faza de apărare dar ezita sa arunce. Acum are incredere si cand are ocazia de a arunca, nu ezita. Sper sa prindă incredere si Mihai Caprarescu si sa i se acorde minute si in meciurile din 1 6. GoPitesti!

    cu 6 ani în urmă (07.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!