Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Ciotlăuș rămâne jucătorul lui CSM Galați

Marius Ciotlăuș rămâne jucătorul lui CSM Galați

CSM Galați a anunțat prin intermediul paginii de Facebook prelungirea contractului baschetbalistului Marius Ciotlăuș, noua înțelegere fiind valabilă pentru următoarele două stagiuni. Ciotlăuș a avut cele mai bune cifre din carieră în 2021-2022.

Sportivul în vârstă de 26 de ani a sosit la Galați în sezonul 2020-2021, anterior evoluând timp de trei ani la Pitești. Pe lângă aceste două cluburi, Ciotlăuș a avut meciuri la Dinamo București, SCM U Craiova și U-Mobitelco Cluj la nivelul primului eșalon.

De când joacă în Liga Națională, sezonul 2021-2022 i-a adus cele mai multe minute în medie pe parchet lui Marius Ciotlăuș, fundașul lui CSM Galați jucând peste 26 de minute pe întâlnire. De asemenea, acesta a stabilit noi recorduri personale la media de puncte (9.0), recuperări (6.7), assist-uri (1.5), intercepții (1.6) și eficiență (13.5).

Pe lângă parcursul din campionat, Ciotlăuș a contribuit cu 6.8 puncte, 4.5 recuperări, 2.8 pase decisive și 2.0 intercepții pentru Galați în Cupa României, unde formația dunăreană a ajuns până în Final Four.

Noua înțelegere dintre CSM Galați și Marius Ciotlăuș este valabilă pentru următorii doi ani, aceasta fiind prima informație transmisă pe cale oficială referitoare la clubul gălățean pentru sezonul viitor.

CSM Galați a încheiat stagiunea 2021-2022 cu un bilanț de 8 victorii și 22 de înfrângeri, de ajuns pentru poziția a 14-a.

*foto: Facebook Baschet Club Athletic Constanța

1 comentariu la aceasta stire:
  • Csm.O :

    Cioti
    Ținând cont că din sezonul viitor rolul jucătorilor români va fi unul mai important și de faptul că jucătorii buni vor ajunge probabil la Cluj, Voluntari, Oradea, mă așteptam ca Ciotlaus sa fie o soluție pentru formații gen Pitești, Craiova, Timișoara. Dar probabil la Pitești și Craiova nu se cunoaște deocamdată cine va fi antrenor sezonul viitor. Sunt curios cine va prelua și pe CSU Sibiu, nu cred că vor continua cu antrenorul spaniol. Pe Hristu Sapera nu l reactivează nimeni?

    cu 1 an în urmă (18.05.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!