Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Ciotlăuș și Alexandru Vlad rămân la CSM Galați

Marius Ciotlăuș și Alexandru Vlad rămân la CSM Galați

CSM Galați și-a început activitatea pe piața transferurilor. Formația de la Dunăre l-a transferat pe David Stan, ultima dată la Sibiu și în același timp a prelungit înțelegerile cu Marius Ciotlăuș și Alexandru Vlad, după cum anunță presa gălățeană.

Marius Ciotlăuș se va afla pentru al doilea sezon consecutiv la Galați. În sezonul precedent a avut 24 de meciuri jucat în LNBM cu medii statistie de 4.0 puncte, 4.5 recuperări și 1.3 pase decsive în 20 de minute petrecut pe parchet, pentru 7.5 la eficiență.

Alexandru Vlad rămâne sub incidența regulii U23, el fiind născut în anul 2000. În al doilea să sezon la Galați, fundașul ce măsoară 1.82 metri, a jucat 28 de partide cu medii statistice de 5.0 puncte, 2.6 pase decisive și 2.0 recuperări pentru 5.0 la eficiență.

Teo Gherman şi Cristian Câmpeanu sunt tinerii jucători care vor promovați la CSM Galați de la grupele de juniori al clubului.

CSM Galați va fi în continuare antrenată de Florin Nini. Moldovenii au prins playoff-ul în ultima ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!