Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Ciotlăuș trece la BCM U Pitești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.07.2017

BCM U Pitești a anunțat transferul lui Marius Ciotlăuș. Acesta sosește de la Dinamo București, acolo unde a evoluat în partea a doua a sezonului 2016/2017.

Marius Ciotlăuș are 21 de ani, măsoară 1.96 metri și evoluează pe pozițiile 2-3. În sezonul precedent el a jucat la BCM Baia Mare, iar după retragerea echipei din Maramureș el a trecut la Dinamo București. În cariera sa Ciotlăuș a mai jucat la SCM U Craiova și CSM Ploiești.

Marius Ciotlăuș a făcut parte din loturile naționale de juniori la toate categoriile de vârstă, U16 în 2012, U18 în 2013 și U20 în 2016.

Marius Ciotlăuș poate juca un rol important în sezonul viitor, propune o nouă regulă, aceea de a se folosi în primele 10 minute ale fiecărei partide un jucător U23.

9 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe baschet3x3 :

    Miscari bune
    Pitestiu isi faci trupa pentru sezonu viitor o sa fie o candidata serioasa la podium.

    cu 6 ani în urmă (16.07.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Ciotlaus
    Un jucator ce promite. Felicitari pentru transfer!

    cu 6 ani în urmă (16.07.2017) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Romani
    Marius este un juator talentat, care tinand cont de regula U23, isi poate arata valoarea. Avem 4 jucatori romani, Adi Tudor, Corpodean, Lazar si Marius pe care ne vom putea baza sezonul viitor, ceea ce inseamna un plus fata de sezonul trecut. Sunt curios, de cei 2 jucatori romani, care vor completa lotul, daca am reusi sa aducem unul de valoare, ar fi foarte bine!

    cu 6 ani în urmă (16.07.2017) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Marinescu Irinel :

    romani
    ce, nu-i stii? Negut, Chirof si Balmus. SIngura necunoscuta sunt ceilalti straini. Bulgarul ne-a tradat si el si a mers la Steaua.

    cu 6 ani în urmă (17.07.2017)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Da?
      Prin aducerea lui Titus Nicoara, avem deja 5 romani, pe care ne putem baza. Probabil se va semna cu un jucator u23. Anul acesta, chiar vom avea banca lunga. Negut, Chirof si Balmus, unde?!

      cu 6 ani în urmă (18.07.2017)
    • FC Argeș Pitești yrymeister:

      u23
      U23-ul este Marius Ciotlaus. Negut, Chirof si Balmus vor fi romanii ce completeaza lotul de romani.

      cu 6 ani în urmă (18.07.2017)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Re
      Nu poti sta tot sezonul intr un jucator u23 si nici chiar intr un meci, trebuie sa ai dublura pe banca, se poate accidenta. Vei vedea ca va mai veni cineva u23. Cat despre Negut, Chirof si Balmus, daca tu spui ca raman, vor juca probabil la echipa de Liga 1.

      cu 6 ani în urmă (18.07.2017)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      U23
      Corect. Nu poti sta intr-un singur jucator U23. Trebuie sa ai minim 2 pe banca la inceputul meciului. Ciotlaus este o varianta foarte buna back-up poate fi tanarul Caprarescu. De vreo 2 ani este in lotul echipei mari si ar putea acum sa ajute. Nu l-am vazut de 2 ani si nu stiu cum a progresat...

      cu 6 ani în urmă (18.07.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Re
      Eu nu-l vad pe Caprarescu jr ca fiind o varianta excelenta. Sezonul precedent de U20 si Liga 1 a confirmat si Oprea care poate fi o varianta. Are calitati fizice bune.

      cu 6 ani în urmă (19.07.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!