Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Runkauskas: „Am avut parte de un meci foarte greu”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.02.2015

Marius Runkauskas, jucătorul lui CSU Asesoft Ploiești a vorbit pentru Total Baschet imediat după meciul câştigat în fața lui Gaz Metan Mediaș, cu scorul de 77-74. Fundașul lituanian spune că erau conștienți de modul în care joacă echipa medieșeană și chiar și așa au avut un meci extrem de dificil:

„La noi au fost multe schimbări și nu e ușor. Știam că ei joacă foarte bine, în special acasă și am avut parte de un meci foarte greu. După două înfrângeri am venit aici pentru a lupta și a obține victoria. Acum trebuie să ne pregătim pentru următorul meci.”

Întrebat despre aruncarea care a adus victoria lui CSU Asesoft Ploiești, Marius Runkauskas a fost modest și a spus că reușita sa este mult mai însemnată pentru echipă decât pentru el personal:

„A fost foarte bine pentru că am câștigat. Nu are mare importanță pentru mine. Important este pentru echipă.”

În acest final de sezon regulat, Marius Runkauskas își dorește ca Asesoft să nu-și piardă actuala poziția din clasament și chiar să atace fotoliul de lider al Stelei CSM:

„Acum suntem pe locul doi în clasament și important este să nu mergem mai jos de atât. Cu siguranță vom încerca să mergem mai sus dar important e să nu cădem.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!