Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Toma: ”Accidentările echipei SCM Craiova nu au fost o invenție”

Bogdan Gabriel

Bogdan Gabriel
24.02.2011

Au trecut două săptămâni de la afirmația managerului ciucan, Attila Demeter, care a spus că i se pare foarte stranie amânarea jocului de către SCM Craiova, pe motivul accidentărilor. Mâine urmează să se dispute partida dintre Miercurea Ciuc și SCM Craiova, meci ce trebuia să aibă loc pe data de 12.02.2011, și nici până în momentul de față, jucătorii echipei craiovene nu și-au revenit complet.

Antrenorul secund al formației din Bănie, Marius Toma, a afirmat pentru totalbaschet.ro următoarele:

 

Meciul de mâine este foarte greu din punct de vedere al lotului, pentru că în acest moment am pierdut doi jucători străini. Medicii specialiști au decis astăzi, ca lui Brock Gillespie să îi fie pus piciorul în ghips, ca rezultat al unei fracturi de metatarsian.Drept urmare, Brock va trebui să stea 5 săptămâni la repaus total, și va putea prinde doar finalul acestui sezon regulat, și playout-ul. Un alt jucător străin accidentat este Tommie Liddell care a suferit o rupere de menisc colateral intern, care datorită acestei accidentări și-a reziliat complet contractul încheiat cu clubul nostru, nereușind să mai presteze până la final. Acestea nu sunt toate problemele lotului, noi mai avem și trei jucători români care nu sunt complet recuperați. Aș vrea să văd reacția domnului Attila Demeter după această afirmație, care a declarat cu nonșalanță și fără nici un fel de cunoștință de cauză faptul că noi am fi mințit atunci când am amânat partida pe motivul accidentărilor.

Urăm succes echipei din Miercurea Ciuc, dar aceștia să nu se aștepte la un meci ușor, chiar dacă nu aliniem cea mai bună formulă de joc, însă finalul de campionat și playout-ul cu siguranță îl vom prinde în soluție completă.

Meciul de mâine nu este câștigat înainte de a începe, și nu suntem o pradă ușoară. Vom face tot posibilul pentru a face un meci bun, și vom trage cu dinții pentru a obține victoria.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Virusatu :

    Ruptura de menisc colateral?
    Interesant. Eu nu am auzit de asa ceva. O fi ceva nou

    cu 13 ani în urmă (24.02.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!