Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Toma: "Am avut o zi foarte, foarte proastă"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
23.03.2014

Toma

SCM U Craiova a fost învinsă în fieful celor de la BCM U Piteşti cu scorul de 82-61, în etapa a 24-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin.

Marius Toma, managerul formaţiei oltene, a vorbit despre acest insucces în cadrul conferinţei de presă de la finalul jocului.

În primul rând vreau să felicit echipa gazdă deoarece astăzi a vrut mai mult victoria decât noi, acest lucru fiind evident. Pentru noi, meciul pierdut la mijlocul săptămânii cu Sigal Prishtina şi ratarea din ultima secundă a accederii în primele şase echipe ale Ligii Balcanice a contat. Nu vreau să găsesc scuze însă cele 42 de meciuri disputate până în acest moment şi-au spus cuvântul. Pot spune că avem nevoie de această pauză dintre finalul sezonului regulat şi începutul play-off-ului. În campionat mai avem două meciuri de disputat, asupra cărora trebuie să ne concentrăm. Referitor la acest meci, am avut o zi foarte, foarte proastă. Dacă Piteştiul a avut procentaje foarte bune la aruncările de la distanţă, 52%, noi am prins o zi extrem de proastă la aceste aruncări. Cu 24 de posesii pierdute şi o reuşită de trei puncte nu poţi emite pretenţii. Trebuie să fim realişti, mergem mai departe. Vreau în numele întregii echipe să le mulţumesc spectatorilor veniţi de la Craiova să ne susţină.

Întrebat ce părere are despre lupta pentru locurile 6, 7 şi 8, Toma a răspuns:

Văd o luptă încurcată. Dacă aceste locuri 6, 7 şi 8 urmăresc anumite adversare de pe poziţiile 1, 2 şi 3, nu cred că este cazul să se facă anumite calcule până în ultima etapă. Orice se poate întâmpla. 

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova JAMES :

    RUSINE !
    SUPORTERII AU VENIT LA PITESTI SA O VADA PE CRAIOVA CUM JOACA BASCHET, NU PE CONCORDIA CHIAJNA !!!RUSINE !! ASTA NU E ATITUDINE PT O ECHIPA CARE JOACA IN PO SI ARE PRETENTII SA TREACA DE PRIMUL TUR....LA URMATORUL MECI DE ACASA AR TREBUI SA FIE SALA GOALA, NOI NU FACEM DEPLASARI PT PIESE DE TEATRU !!!!!!!!!

    cu 10 ani în urmă (23.03.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova viorel furma :

    totusi sa-i sustinem
    este problema ta,,JAMES''dca mai vi sau nu la sala,dar daca vrem sa avem performante sportive la nivel de echipe si nu numai trebuie sa sustinem sportivii si sa fim alaturi de ei neconditionat!!asa ca lasati baietii de la bashet sa isi faca treaba!!

    cu 10 ani în urmă (25.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!