Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Toma: ”Am reușit să ajungem până aici datorită tinerilor din echipă”

David Istrate

David Istrate
29.12.2018

Sâmbătă, 29 decembrie, SCM U Craiova primește vizita lui U-BT Cluj-Napoca, într-un meci din etapa a 12-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. În acest moment, formația clujeană este cu doar un punct în fața Craiovei, prin urmare, o victorie a gazdelor ar aduce echilibrul între cele două adversare.

Înainte partidei de mâine seara, Marius Toma, antrenorul coordonator al secției de baschet a clubului craiovean a vorbit despre acest sezon, despre aducerea lui Fraseniuc și despre alte eventuale mutări.

„Am reușit să ajungem până aici datorită tinerilor din echipă. Venirea lui Iuri Fraseniuc la echipă nu face decât să întărească contingentul de români, însă trebuie lucrat și la jucătorii străini. Avem o echipă care poate să ajungă în frunte. Cu întăriri putem ajunge chiar mai sus. Vorbim de lucruri fine, de schimbări care trebuie făcute în luna februarie, atunci când avem o perioadă mai mare de pauză, înainte de a începe Top 6. Sunt chestiuni extrem de importante și care trebuie făcute în perioada de pauză. Va urma o perioadă cu meciurile de uzură și vom avea nevoie de aportul jucătorilor tineri. Vor fi partide din trei în trei zile și avem nevoie de toți jucătorii. Numărul mic de spectatori este o chestiune generală în toată țara. Consumatorul de sport nu poate fi controlat, însă trebuie să vină tinerii și iubitorii de baschet., conform paginii oficiale de Facebook a clubului oltean.

Cu trei jocuri rămase din prima fază a Ligii Naționale, SCM U Craiova se află la egalitate cu CSM CSU Oradea, ambele având 8 victorii și 3 înfrângeri. Duelul cu U-BT Cluj-Napoca se va juca sâmbătă de la ora 18:00, în Sala Polivalentă din Craiova.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Eterna gargara
    Pe care au constientizat-o si de care s-au saturat pana peste cap cei peste 2000 de spectatori care nu mai vin la sala,a acestui individ a carui sete de parvenire este maladiva!

    cu 5 ani în urmă (29.12.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!