Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Toma: ”În seria a III-a plecăm ca favoriţi noi şi sibienii”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.09.2012

Marius Toma, antrenorul secund de la SCM Craiova, consideră echipa sa ca fiind una dintre cele favoritele la calificare în sferturile de finală ale Cupei României.

Craiova a fost repartizată în optimi în seria a III-a, alături de CSU Atlassib Sibiu, BC Farul Constanța și BC Timba Timișoara, prima echipă fiind la rându-i cotată de Toma cu șanse reale de calificare.

Debutăm în Cupa Romîniei într-o serie în care plecăm ca favoriţi noi şi sibienii. Ne dorim să avem evoluţii bune în toate cele 3 jocuri şi să mergem în faza superioară a competiţiei, a spus tehnicinaul.

SCM Craiova debutează în această după amiază în competiție împotriva timișorenilor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!