Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Toma: ”Partida de la Târgu Mureș va fi mult mai dificilă ca cea de la Târgu Jiu”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
10.10.2014

Duminică, de la ora 17.00, Mureșul Târgu Mureș și SCM U Craiova se întâlnesc într-unul din șocurile etapei a doua din Liga Națională de baschet masculin.

Managerul general al formației oltene, Marius Toma, este îngrijorat de situația numerică a lotului, cu doi jucători accidentați, dar speră ca elevii lui Andelko Mandic să facă un meci la fel de bun ca și în cel cu Energia.

”Partida de la Târgu Mureș va fi mult mai dificilă ca cea de la Târgu Jiu. Din păcate în continuare nu ne vom putea baza pe Nikola Vucurovic și Uros Velckovic și suntem conștienți că ne va fi greu să repetăm evoluția din meciul cu Energia. Cei de la Mureș și-au luat toate măsurile de precauție și vor încerca să profite de situația în care ne aflăm. Sper să avem o evoluție cât mai bună.”

Inițial, partida dintre BC Mureșul Târgu Mureș și SCM Universitatea Craiova ar fi trebuit să se dispute în Bănie, dar partida a fost mutată în Ardeal pentru că la data la care ar fi trebuit să se dispute jocul Sala Polivalentă din Craiova este ocupată cu un eveniment cultural.

*Foto: oltenasul.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    VICTORIE !!!!!!!!!!!
    Bravo Tomita !!!!! Hai cu victoria, ca se poate !!!!!!!!!

    cu 9 ani în urmă (10.10.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    RE: victorie :)
    Sper ca nu se supara nimeni daca tigrii din Mures vor incerca sa castige la ei acasa in ciuda sortilor :)? Nu de alta dar toti care urmeaza sa joace cu noi in Jungla sunt aproape 100% siguri ca vor castiga :)! PS Ar fi bine sa luati in calcul ca ati batut la limita Muresul in primul meci de pregatire si ca nu este recomandabil sa ne comparati cu Energia (no offence Energia) pe care anul asta am invins-o de fiecare data. Este normal ca fiecare echipa sa isi doreasca victoria si sa lupte pentru ea in fiecare meci dar poate ca o atitudine mai retinuta ar fi mai sanatoasa :)

    cu 9 ani în urmă (11.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!