Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Toma: "Poate că nu am fost mulţumit de rezultat sau de arbitraj, însă au fost două meciuri de pregătire benefice"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.09.2012

După două zile de întreceri SCM "U" Craiova a încheiat Cupa Gazistul pe poziţia a 4-a, în spatele celor de la Gaz Metan Mediaş, SCM U Piteşti şi Szolnok Olaj. Total Baschet a stat de vorbă cu antrenorul secund, Marius Toma, care ne-a declarat că este mulţumit de cele două partide chiar dacă au fost unele probleme cu arbitrajul.

Au fost două meciuri foarte bune, am avut parte de adersari tari şi acest lucru nu poate fi decât benefic. Poate că nu am fost mulţumit de rezultat sau de arbitrajul din meciul cu campioana Ungariei, însă sunt nişte meciuri de pregătire şi trebuie tratate ca atare. Am văzut unde suntem, ce ne mai lipseşte şi tocmai de aceea spun că au fost benefice.

Întrebat dacă este benefic un program aşa de încărcat, cu cinci meciuri amicale consecutive, Toma a răspuns negativ.

Într-adevăr avem un program încărcat, însă voi vorbi mâine cu cei de la Giurgiu să mutăm meciurile programate săptămâna viitoare pentru că nu suntem capabili de atâtea amicale într-un timp atât de scurt.

Referitor la Ionuţ Drăguşin, oficialul craiovean ne-a relatat că pivotul ce măsoară 2.21 va debuta mâine, în amicalul cu Vizura Smederevo.

Ionuţ Drăguşin nu a evoluat pentru că am decis să-l menajăm. El este puţin obosit după perioada în care s-a aflat la naţională, însă va evolua mâine.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!