Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Toma: "Suntem nemulţumiţi că am ratat calificarea în faza superioară"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.10.2012

Timp de trei zile, la Mediaş, SCM "U" Craiova a participat la turneul de calificare în sferturile de finală ale Cupei României. Craiovenii au încheiat evenimentul cu două victorii şi o înfrângere, însă nu au izbutit calificarea deoarece gruparea "U" Mobitelco Cluj-Napoca, din seria desfăşurată la Dobroeşti, a avut un coeficient superior oltenilor.

Într-un comunicat de presă emis de către SCM "U", tehnicianul secund Marius Toma a declarat că este nemulţumit de ratarea calificării în faza superioară.

A fost un turneu cu bune și rele, în egală măsură. Suntem nemulțumiți că am ratat calificarea în faza superioară chiar dacă la acest turneu am fost remarcați ca fiind o echipă cu bun potențial. Sper să remediem deficiențele din joc în această săptămână și să luăm un start bun în noua ediție de campionat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!