Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Toma: ”Trebuie să ne vedem lungul nasului şi să rămânem cu picioarele pe pământ”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.11.2012

marius toma

Echipa din Bănie are un bilanț de 4 victorii și o înfrângere, printre victimele sale în acest sezon numărându-se și BCM U Pitești, câștigătoarea Cupei României 2012 și participantă în FIBA EuroChallenge.

Marius Toma, managerul echipei, nu se entuziasmează însă de parcursul echipei de până acum și îndeamnă la modestie.

Trebuie să ne vedem lungul nasului şi să rămânem cu picioarele pe pământ. Am avut noroc de un program mai uşor în acest debut de campionat. Dincolo de victoriile cu Piteşti, Timişoara, Constanţa şi Dinamo, sunt mai nemulţumit de jocul prestat de echipa noastră în meciul pe care l-am pierdut la Giurgiu. Avem unele lipsuri, avem de lucru şi trebuie să punem lucrurile la punct pe parcurs, a declarat oficialul pentru Gazeta de Sud.

Toma a explicat și de ce LeVar Seals a lipsit de la partida cu BC Farul Constanța.

Pe LeVar l-am menajat la Constanţa deoarece a avut o problemă la inghinali şi nu avea rost să forţeze. El nu s-a antrenat în fiecare zi nici în săptămâna premergătoare jocului.

Craiova întâlnește în această etapă pe CSU Atlassib Sibiu, sâmbătă, de la ora 19:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!