Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Vlaicu: ”Meciul de la Pitești este capital pentru intrarea Energiei în playoff”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
25.01.2011

CS Energia Rovinari a înregistrat etapa trecută prima victorie staginală din noul an, învingând pe Municipal București, scor 78-77, într-o partidă interzisă cardiacilor. În acest moment formația din Târgu Jiu se poziționează pe treaptă a 10-a în clasament cu un bilanț de 8 victorii și 9 înfrângeri în 17 meciuri disputate, fiind la o lungime distanță de locul șapte, ocupat de Municipal București. Totalbaschet a obținut un scurt interviu cu președintele Energiei Rovinari, Marius Vlaicu, care ne-a vorbit despre situația actuală a echipei.


Totalbaschet: Cum vedeţi viitorul echipei în următoarele etape?

Marius Vlaicu: În primul rând ne asteaptă meciuri grele în următoarele trei etape. Avem deplasare grea miercuri, la Iaşi unde eu sper să câştigăm pentru că este foarte importantă acea victorie. După aceasta o să revenim acasa într-un meci greu cu Steaua Bucureşti în care eu sper sa facem un meci bun . Cel mai important lucru este etapa din 5 februarie cu Baschet Club Municipal Pitești unde se va decide intrarea echipei, din punctul meu de vedere, în primele opt din cadrul campionatului. 

Totalbaschet: Care sunt sansele echipe pentru calificarea în play off-ul campionatului?

Marius Vlaicu: Desigur, eu am spus că după plecarea lui Andrei Căpuşan este foarte greu să prindem locul opt dar totuşi antrenorul Slobodan Nikolic crede in sanşa lui și îl văd foarte optimist, acesta fiind un lucru foarte bun. Într-adevăr, aşa cum am precizat este foarte important meciul de la Piteşti din deplasare însă ne trebuie și victoriile de acasa cu Oradea, Timişoara şi bineînţeles cu Sibiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!