Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Vlaicu: ”Nikolic a stricat imaginea clubului”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
19.01.2011

Președintele secției de baschet de la echipa Energia Rovinari, Marius Vlaicu, a declarat că tehnicianul sârb Slobodan Nikolic ar putea părăsi formația gorjeană. Vlaicu a precizat că, după meciul cu Steaua, se va analiza activitatea antrenorului sârb, după care se va lua o decizie în privința viitorului acestuia la clubul din Rovinari.

Marius Vlaicu este nemulțumit și de declarațiile făcute de Nikolic la începutul acestui sezon, atunci când a acuzat arbitrii înainte de meciui CS Otopeni - Energia. ”Slobodan Nikolic și-a depășit atribuțiile de antrenor, însă după meciul cu Steaua vom trage linie și vom analiza activitatea dânsului la club”, a mai adăugat președintele echipei din Rovinari.

Oficialul echipei gorjene a mai spus, pentru ediția online a Radio Târgu Jiu, că ”Nikolici ne-a stricat imaginea față de colaborarea cu Federația Română de Baschet și față de Colegiul Central al Arbitrilor”. Marius Vlaicu a încheiat, referitor la tehnicianul sârb: ”Este posibil să ne despărțim. Am să discut și cu domnul președinte Surdu despre acest lucru și vom lua o decizie”.

După 16 etape, echipa Energia Rovinari se află pe locul 11 în Divizia A, cu șapte victorii și nouă înfrângeri. Etapa viitoare, formația antrenată de Slobodan Nikolic va evolua, pe propriul teren, duminică, având-o ca adversară pe CSM București, într-un meci televizat, în direct, de TVR 3. Partida dintre Energia Rovinari și Steaua este programată pe 29 ianuarie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!