Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mark Ogden: „Am executat foarte bine planul de joc”

Mark Ogden: „Am executat foarte bine planul de joc”

CSM CSU Oradea a completat tabloul semifinalelor Ligii Naționale de Baschet Masculin în urma succesului clar obținut luni, 9 mai, în confruntarea decisivă din playoff împotriva lui CS Dinamo București, scor 79-46 în Arena Antonio Alexe.

Bihorenii au evoluat excelent în defensivă, reușind meciul cu cele mai puține puncte încasate în acest postsezon. Oradea n-a primit niciodată mai mult de 12 puncte din partea lui Dinamo într-un sfert.

La finalul întâlnirii, Mark Ogden a oferit câteva declarații pentru csmoradea.ro, spunând următoarele:

„A fost un meci de totul sau nimic. Un joc decisiv. Știam că se termină sezonul în cazul unei înfrângeri. Am avut o prestație de excepție în apărare, ca nivel de intensitate și am executat foarte bine planul de joc. A fost o seară reușită din toate punctele de vedere pentru echipa noastră și sunt fericit pentru calificare.

Publicul a fost senzațional. Am apreciat de când am venit la Oradea că avem un public de excepție, dar parcă în această seară a fost mai activ și mai prezent ca oricând. Mulțumim pe această cale tuturor celor care au fost alături de noi la acest meci și îi așteptăm la următoarele.

Întâlnim Voluntari în semifinale. Cunoaștem adversarul, știm ce calități are și este limpede că ne așteaptă o confruntare dificilă. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide, dar ne-am asigurat avantajul terenului propriu în ultima etapă. Cu un asemenea public precum al nostru poate să fie un atu pentru noi.”

Ogden a încheiat cu 10 puncte și 6 recuperări în 15 minute pe parchet venind de pe bancă, având 4/7 din acțiune și 2/2 de la linia de fault, totul pentru un indice de 15 unități la eficiență.

CSM Oradea se va duela în semifinalele campionatului cu CSO Voluntari, vicecampioana României beneficiind de avantajul terenului propriu în această serie.

*foto: Facebook CSM Oradea

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    Excelent jucator
    Mark este un jucator de baschet cu un IQ foarte ridicat.Cred ca este cel mai bun pivot al nostru din ultimii ani.
    Face un cuplu de exceptie cu Kris,pacat ca Bickauskis nu prea il intelege.
    Sper sa il putem pastra si in sezonul viitor.

    cu 1 an în urmă (10.05.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!