Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mark Ogden: „Cred că totul a decurs așa cum ne-am dorit și mă bucur pentru victorie”

Mark Ogden: „Cred că totul a decurs așa cum ne-am dorit și mă bucur pentru victorie”

CSM CSU Oradea a început cu un succes categoric semifinala contra lui BC CSU Sibiu din Liga Națională de Baschet Masculin, scorul final fiind de 94 la 61. Orădenii au profitat de absențele din lotul adversarilor și au condus cap-coadă partida de pe teren propriu.

După încheierea partidei, Mark Ogden a vorbit pentru csmoradea.ro, acesta venind după o seară pe care a terminat-o cu 16 puncte, 10 recuperări și 3 intercepții, totul pentru 26 index la eficiență și +20 la +/-:

„A fost primul meci al acestei serii. În primul rând este importantă victoria. Am respectat planul de joc și indicațiile antrenorului. Cred că totul a decurs așa cum ne-am dorit și mă bucur pentru victorie.

Știm că au absentat doi jucători importanți din echipa Sibiului. Au o mentalitate foarte bună, luptă până la ultima minge și e limpede că vor continua să facă acest lucru. Duminică e un alt meci și va trebui să-l tratăm cu responsabilitate. Suntem în playoff, e altceva decât sezonul regulat. Orice se poate întâmpla, așa că trebuie să fim pregătiți.”

Americanul a comentat și absența lui Donatas Tarolis:

„Știam că va trebui să fac un efort suplimentar la recuperare. Practic ne-a lipsit un om mare la rotație. Pe de altă parte și Sibiului i-au lipsit doi jucători de poziții mari. Practic am jucat în formule în care se joace adesea în aceste vremuri, cu un om mare și patru jucători de perimetru.”

Ogden a fost pentru a treia oară în double figures în cele patru apariții din playoff-ul sezonului 2022/2023. Prestația contra Sibiului a fost cea mai eficientă de până acum pentru american în postsezonul aflat în curs.

Seria continuă tot la Oradea duminică, 30 aprilie, când de la ora 20.00 va avea loc meciul doi. Partida urmează să fie transmisă pe Digisport 2, Prima Sport 2 și FRB TV.

*foto: Facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!