Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mark Ogden Jr.: „În ceea ce privește echipa noastră nu puteam să-mi doresc mai mult de atât, chiar dacă e dureros să pierzi”

Mark Ogden Jr.: „În ceea ce privește echipa noastră nu puteam să-mi doresc mai mult de atât, chiar dacă e dureros să pierzi”

CSM CSU Oradea a pierdut în ultima secundă derby-ul cu U-BT Cluj-Napoca, după un coș înscris de Patrick Richard pentru 81 la 79. „Leii roșii” au încasat al doilea eșec pe teren propriu în anul 2022.

La finalul disputei, Mark Ogden Jr. a oferit câteva declarații pentru csmoradea.ro. Americanul, care a terminat cu 16 puncte, 3 recuperări și un indice al eficienței de 19 unități, a început astfel:

„A fost o prestație de care aveam mare nevoie. Era necesară o reacție după ceea ce ni s-a întâmplat în meciul cu Benfica, disputat zilele trecute. Nu doresc să știrbesc din meritele portughezilor, au făcut un meci de excepție, dar este cert că noi nu ne-am ridicat la nivelul potențialului nostru în duelul cu ei. Deși sunt de abia la cel de-al 2-lea meci în campionatul din România știu că s-a format o mare rivalitate între Oradea și Cluj. Mi-au spus colegii că sunt șanse să ne întâlnim în playoff. În aceste condiții, presupun că fanii nu puteau să-și dorească un meci mai bun decât acesta. U-BT a început mai bine și s-a desprins, dar în repriza a 2-a am reușit să reacționăm și să echilibrăm jocul. A fost un meci solicitant și de mare intensitate pe tot parcursul celor 40 minute. Felicit echipa din Cluj pentru victorie, dar în același timp sunt mândru de felul în care am jucat ca echipă în această seară. În ceea ce privește echipa noastră nu puteam să-mi doresc mai mult de atât, chiar dacă e dureros să pierzi.”

Americanul a disputat prima partidă în Arena Antonio Alexe și a rămas impresionat de atmosfera meciului cu U-BT:

„Mi-a plăcut enorm. Știu că azi a fost doar 30% din capacitatea sălii, dar a fost o atmosferă senzațională. Pentru mine a fost de parcă a fost capacitate maximă. Am simțit în teren energia pe care suporterii au transmis-o echipei. Cu siguranță a fost o ocazie specială pentru mine, să debutez într-un meci pe teren propriu cu un astfel de adversar și cu o asemenea atmosferă. Apreciez susținerea și efortul depus de suporteri, le mulțumesc că ne-au încurajat atât de frumos. Îi invit și îi aștept alături de noi la următorul meci de pe teren propriu.”

Ogden a vorbit pentru site-ul formației bihorene și despre dubla cu Trefl Sopot din FIBA Europe Cup, cele două meciuri urmând să se joace pe 5 și 9 februarie:

„Baschetul din Polonia este foarte fizic. Sunt multe corpuri mari, robuste. Poate nu este atât de ritmat ca și aici, dar e limpede că este un nivel de joc foarte ridicat în liga de acolo. Cunosc destul de bine echiepele de acolo, dar mă aștept la noi provocări solicitante. Este limpede că avem nevoie de multă intensitate și agresivitate pentru a spera la victorie. Va fi foarte dificil să jucăm de două ori consecutiv în interval de câteva zile.”

*foto: fiba.basketball/europecup

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    Jucator de calibru
    Felicitari Mark pentru evoluția din meciul de aseara.
    De asemenea caractere are nevoie echipa.

    cu 2 ani în urmă (30.01.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!