Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mark Ogden, nominalizat în echipa etapei în FIBA Europe Cup

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
27.10.2022

Mark Ogden, nominalizat în echipa etapei în FIBA Europe Cup

CSM Oradea a câștigat cel de-al 80-lea meci din istoria echipei în cupele europene. Bihorenii au trecut pe teren propriu cu scorul de 98-76 de Kangoeroes Basket Mechelen și au un bilanț de 2-1 în grupa E a FIBA Europe Cup.

Mark Ogden a încheiat disputa de miercuri seară cu un double-double. Pivotul american a atins 19 puncte și 10 recuperări pentru Leii Roșii, la care a mai adăugat 3 pase decisive, 3 intercepții și un capac. El a primit un total de 27 de minute din partea lui Cristian Achim.

La finalul disputei, Ogden a încheiat cu un indice al eficienței de +27. Baschetbalistul Oradiei a reușit să transforme 9/16 aruncări din acțiune, respectiv 1/2 de la distanță. Ogden a comis 2 turnovers și un singur fault.

Pentru evoluția sa cu Kangoeroes Basket Mechelen, Mark Ogden a fost ales în echipa etapei cu numărul trei din FIBA Europe Cup. Wesley Van Beck a fost cel mai eficient jucător, prin evoluția sa în eșecul cu Brindisi. Iată 5-ul ideal al rundei:

Wesley Van Beck (BC Kalev/Cramo): 31 puncte, 6 recuperări, 3 intercepții, +33 la eficiență

Jaye Crockett (Karhu Basket): 19 puncte, 10 recuperări, 4 pase decisive, +30 la eficiență

Severi Kaukiainen (Karhu Basket): 23 de puncte, 6 pase decisive, +27 la eficiență

Jaren Lewis (HAKRO Merlins Crailsheim): 15 puncte, 14 recuperări, 2 capace, +27 la eficiență

Mark Ogden (CSM CSU Oradea): 19 puncte, 10 recuperări, 3 pase decisive, +27 la eficiență

Astfel, Wesley Van Beck este singurul jucător din primul cinci al rundei care nu a reușit să obțină un succes în această etapă. Karhu Basket are doi jucători aici după succesul cu 104-85 în fața lui Sporting. Echipa este completată de Jaren Lewis, omul meciului pentru Merlins Crailsheim în succesul cu CSO Voluntari.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!