Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mark Ogden, prestație excelentă în ultima victorie a lui Fortitudo Bologna

Mark Ogden, prestație excelentă în ultima victorie a lui Fortitudo Bologna

Duminică, 3 decembrie, Fortitudo Bologna s-a deplasat pe terenul lui Sangiobbe Chiusi, pentru un meci din etapa a 12-a a ligii secunde a Italiei. Oaspeții s-au impus cu 82 la 75 și au obținut a zecea victorie stagională, devenind liderul solitar al grupei roșii.

Fortitudo venea după o înfrângere dureroasă pe terenul Veronei, care era al doilea eșec în trei partide. Însă, în fața ultimei clasate din grupă, bolognezii și-au făcut treaba și au câștigat, grație unui Mark Ogden aflat în mare formă.

Fostul baschetbalist al lui CSM Oradea a absentat un singur minut de pe teren și a terminat disputa cu 30 de puncte, 10 recuperări, două pase decisive și un indice al eficienței de +39. Ogden a avut 7/11 la aruncările din interiorul semicercului (64%), 2/2 la aruncările de la distanță (100%) și 10/12 la aruncările libere (83%).

Așadar, pivotul lui Fortitudo Bologna a înscris mai bine de o treime din punctele echipei sale, izbutind o prestație excelentă în liga secundă a Italiei. Ogden are medii de 15.6 puncte, 8.5 recuperări și 2.2 pase decisive, având procentaje de 39% din afara semicercului, 46% la interior și 81% la linia de libere.

Pentru Fortitudo Bologna urmează confruntarea cu Rimini din 7 decembrie.

*foto: Facebook – Fortitudo Pallacanestro Bologna 103

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!