Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mark Ogden și Terrell Carter, evoluții bune în The Basketball Tournament

Mark Ogden și Terrell Carter, evoluții bune în The Basketball Tournament

The Basketball Tournament a continuat azi-noapte cu alte șase partide, iar în trei dintre ele au evoluat baschetbaliști care au trecut prin Liga Națională de Baschet Masculin.

LA Cheaters a câștigat cu 86 la 72 în fața lui Living The Dream, iar Mark Ogden și Terrell Carter au avut evoluții solide pentru învingători. Baschetbalistul care a jucat în ultimele două sezoane pentru CSM Oradea a strâns 15 puncte și 5 recuperări, având un procentaj de 100% la aruncările din acțiune (6/6).

În schimb, Carter a adunat 11 puncte, 5 intercepții, 2 recuperări și o pasă decisivă.

Team Arkansas s-a impus cu 70 la 58 împotriva lui Ram Up, iar Andy Ogide, fostul baschetbalist al lui Dinamo, a contabilizat 5 puncte, 6 recuperări și 2 intercepții pentru formația învinsă.

Într-un alt meci, Purple & Black a trecut de DaGuys STL cu scorul de 72 la 59, având în componență doi foști jucători din LNBM. Justin Edwards a contribuit cu 8 puncte, 8 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții, iar Marquis Addison s-a remarcat cu 6 puncte, 5 pase decisive și 3 recuperări.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!