Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marko Derasimovic: "Cred că suntem într-o formă mai bună decât Szolnok"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
19.11.2012

foto: fortaviola.ro

Fost jucător la Szolnok şi actual component al Timişoarei, Marko Derasimovic a prefaţat partida din etapa a III-a a grupei F dintre cele două grupări. Fundaşul timişorenilor spune că maghiarii sunt un club puternic, dar e de părere că echipa sa este într-o perioadă mai bună de joc şi de aceea mizează pe o victorie a Leilor din Banat.

Va fi un meci foarte greu, atât pentru noi, cât și pentru ei. Știu că ei au mari pretenții în Eurochallenge, pentru că anul acesta joacă și în Liga Adriatică, unde le este foarte greu. Noi vom încerca să câștigăm, părerea mea e că în acest moment suntem mai în formă decât Szolnok. Clubul e excepțional, au în componență cei mai buni jucători maghiari și în plus au trei străini buni. Joacă de mult timp împreună și sunt o echipă bună. S-au chinuit puțin la Kormend, dar trebuie spus că e foarte greu de jucat acolo. La Kormend sunt niște fani nebuni și va fi extrem de greu acolo pentru noi și chiar și pentru Oldenburg. (sursa: druckeria.ro)

Derasimovic a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Timişoarei în victoria de sâmbătă seara cu CSU Sibiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!