Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marko Marinovic și Dino Gregory nu mai fac parte din lotul lui SCM U Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.12.2016

SCM U Craiova a renunțat la serviciile lui Marko Marinovic și Dino Gregory. Oltenii au acoperit locurile lăsate de plecările celor doi prin transferurile lui Cătălin Burlacu și Tayloe Taylor.

Marko Marinovic a ajuns în vara lui 2016 în Bănie, după un prim sezon petrecut în România la Steaua CSM EximBank. El a jucat 12 partide în Liga Națională de Baschet Masculin – ediția 2016/2017 pentru SCM U Craiova și a avut cifre statistice de 11.3 puncte, 4.8 pase decisive și 2.2 recuperări pentru un indice al eficienței de 10.2 unități.

Dino Gregory nu a făcut parte din lotul Craiovei de la startul sezonul. Pivotul nu a impresionat în cele 8 partide jucate pentru formația olteană și a avut 7.0 puncte și 4.8 recuperări în medie pe meci.

SCM U Craiova a anunțat mutările la nivelul lotului de jucători cu o zi înaintea meciului cu BC SCM Timișoara ce se va desfășura mâine, 28 decembrie, cu începere de la ora 18:00.

SCM U Craiova ocupă în acest moment locul 9 clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin cu 4 victorii și 8 înfrângeri.

6 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova kristake :

    Conducere
    mai incompetenta si iresponsabila ca a noastra e greu de gasit.

    cu 7 ani în urmă (27.12.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Banii
    Problema este legată de geld....Nu neapărat de competenta !!

    cu 7 ani în urmă (27.12.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova kristake :

    Craiova
    e singurul club cu 2 asa-zisi antrenori pe banca, daca nu sunt bani sa se renunte la unul macar desi se impune renuntarea la amandoi. Craiova, dupa ce ca si-a incropit lotul cu o saptamana inainte de inceperea campionatului, este singurul club care face asemenea permutari in plin sezon: pleaca Sepa, vine Dino, vine Hargrove, pleaca Marinovic si Dino, vin Taylor si Burlacu, o nebunie. Ce s-a intamplat pana acum nu are nicio legatura cu bugetul mic ci cu incompetent si nesimtirea cu care este condus clubul, sectia de baschet in special.

    cu 7 ani în urmă (27.12.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Opinie
    Cineva din conducerea voastră, care a dorit să rămână anonim, mi a spus că este o problema strict financiara.

    cu 7 ani în urmă (27.12.2016) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Mutari
    Daca se petreceau inainte de venirea lui Gregory,mai aveau o noima,asa denota doar ceea ce spune kristake,sau a spus-o si mai raspicat si detaliat Horia,dar vom mai vorbi despre asta.
    Mai intai cateva observatii: in privinta lui Marinovic nu e musai de blamat cineva,desi se vazuse din sezonul petrecut la Steaua ca omul a cam terminat benzina,se spera ca in baza valorii sale isi va canta cantecul de lebada la noi,dar n-a fost sa fie;sa-i aduci insa pe d-alde Sepa sau Gregory,jucatori ce n-au ce cauta in campionatul nostru nici macar daca ar juca gratis,asta vorbeste insa de la sine!Cu bonus doi pseudoantrenori,respectiv balastul Lupusavei!
    Nici acum nu am rezolvat problema cea mai spinoasa,lipsa unui centru autentic,caci Burlacu numai 5 nu e,cum de fapt nu e nici Paul.Coroborat insa cu faptul ca am ramas in 4 straini,facandu-se o asa zisa economie la buget,sunt convins ca din martie va veni si ultimul strain, un pivot cica mai rasarit,sperandu-se evident la o aliniere a astrelor incat sa ne imperechem cu Steaua si acolo sa savarsim minunea!Repet,cu Steaua,fiindca U Cluj n-am putea-o elimina decat daca face Pau Gasol un act caritabil si vine sa joace 2 luni la Craiova!

    cu 7 ani în urmă (27.12.2016)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Atentie
      Daca nu bateti maine TM, locul 8 se indeparteaza...

      cu 7 ani în urmă (27.12.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!