Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marko Sutalo la cel mai bun meci în echipamentul lui Dinamo București

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.12.2015

Dinamo București a ajuns la a 6-a victorie în acest sezon după ce în etapa a 11-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, ultima a turului, a învins clar pe Gaz Metan Mediaș cu scorul de 101-74. Marko Sutalo a fost cel bun jucător al partidei, reușind cea mai bună performanță personală de la transferul în Ștefan cel Mare.

Venit de pe bancă, Marko Sutalo a evoluat aproape 32 de minute și a fost cel mai eficient jucător al partidei. Internaționalul bosniac și-a trecut în cont 25 de puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive și 4 minigi pierdute. La capitolul aruncări, fundașul ofensiv a avut o seară remarcabilă cu 5/6 (83%) de la 2 puncte, 4/5 (80%) de la 3 puncte și 3/3 (100%) de la linia de libere. După această performanță, Marko Sutalo a înregistrat un indice al eficienței de 29 de unități, fiind la cel mai bun meci al sezonului.

Sub comanda lui Aco Todorov, Marko Sutalo are medii statistice de 10.4 puncte, 3.1 recuperări și 2.0 pase decisive pentru 8.6 la eficiență în cele 11 partide disputate de Dinamo până acum în LNBM.

Noah Dahlman și Pavel Marinov au trecut și ei de granița celor 20 de unități la eficiență. Americanul a terminat 18 puncte și 6 recuperări, cu 7/10 (70%) de la 2 puncte și 4/5 (80%) de la linia de libere pentru index al eficienței de 20 de unități. Bulgarul Marinov a fost aproape de un triple-double, 13 puncte, 8 recuperări și 9 pase decisive i-au adus acestuia un indice al eficienței de 21 de unități.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!