Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marko Sutalo o conduce pe Dinamo spre victorie

Paul Olar

Paul Olar
15.01.2017

Dinamo și-a luat revanșa pentru înfrângerea din tur, suferită la Baia Mare. Bucureștenii i-au învins sâmbătă pe maramureșeni, scor 87-74, într-un meci disputat în Capitală.

Partida ce a contat la etapa cu numărul XV a avut parte de un start echilibrat, precum era de așteptat. La Baia Mare au sosit în iarnă întăriri de peste ocean, în persoanele fundașilor Andre Armstrong, respectiv Isiah Stockley. De partea cealaltă, la Dinamo a debutat Dimitris Rasty, un baschetbalist în vâstă de 21 de ani, care a mai evoluat la CSM București, Concordia Chiajna sau BC Mureș Târgu Mureș.

Combatantele au mers cap la cap până pe finalul reprizei, când Dinamo s-a desprins decisiv. Marko Sutalo a fost coșmarul băimărenilor, din moment ce a înscris nestingherit de la mare distanță. Excelent s-a descurcat în spațiul de trei secunde și Danilo Tasic, astfel că Baia Mare nu a putut emite pretenții în partea a doua a confruntării.

Marko Sutalo a totalizat nu mai puțin de 33 de puncte, 7 pase decisive și 2 recuperări. Danilo Tasic a avut un double-double, alcătuit din 17 puncte și 11 recuperări. Rajko Kljajevic a pus pe tabelă 14 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive.

În replică, Marko Pavlovic s-a remarcat cu 19 puncte, 9 recuperări și o pasă decisivă. Isiah Stockley a strâns 17 puncte, 3 pase decisive și 2 recuperări.

Ca urmare a succesului de ieri, Dinamo trece pe locul 10, cu un bilanț de 3 victorii și 11 înfrângeri.  Baia Mare reprezintă lanterna roșie a campionatului, bifând un singur rezultat pozitiv și alte 14 eșecuri.

Foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!