Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marko Sutalo și Nenad Sulovic au avut prestații remarcabile la Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.02.2016

Dinamo București a încheiat faza întâi a sezonului regulat din Liga Naționala de Baschet Masculin – ediția 2015/2016 cu o victorie pe terenul lui Gaz Metan Mediaș. „Câinii roșii” au învins cu scorul de 84-75, împinși de la spate fiind de Marko Sutalo și Nenad Sulovic.

Marko Sutalo a fost cel mai bun marcator și cel mai eficient jucător al partidei. Sportivul originar din Bosnia și Herțegovina a terminat cu 26 de puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive, o intercepție și 3 mingi pierdute în aproape 40 de minute petrecute pe parchet. El a marcat 6/9 de la 2 puncte, 1/2 de la 3 puncte și 11/12 de la linia de fault. După această prestație, Marko Sutalo a înregistrat un indice al eficienței de 30 de unități.

Nenad Sulovic a avut la rândul său o contribuție majoră pentru echipa sa. Pivotul a totalizat 21 de puncte, 15 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții și 4 mingi pierdute. Punctele sale au venit în urma a 10 coșuri din 15 aruncări de la 2 puncte și una din 3 de la linia de libere. Sulovic a contabilizat un indice al eficienței de 29 de unități.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!