Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marko Šutalo: "Suntem pregătiţi pentru debutul sezonului regulat"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
04.10.2014

Sutalo

BCM U Piteşti va debuta duminică în noua ediţie a Ligii Naţionale. Elevii lui Hristu Şapera se vor întâlni în Banat, cu BC Timba Timişoara. Întâlnirea este programată cu începere de la ora 18:00.

Marko Šutalo, unul dintre cei mai importanţi jucători ai formaţiei piteştene, a prefaţat jocul pentru scmpitesti.ro.

Suntem pregătiţi pentru debutul sezonului regulat. Este foarte important pentru noi să începem cu o victorie. Mă aştept să jucăm un baschet frumos, cu multă energie în apărare şi cu inspiraţie în atac. Timba are în lot câţiva jucători străini buni. Au jucat foarte bine în Cupă împotriva Clujului, dar cred că noi suntem echipa mai bună în acest moment.

În cele două meciuri câştigate de echipa sa în optimile Cupei României, internaţionalul bosniac a avut medii de 14 puncte, 3.5 recuperări şi o pasă decisivă, pentru 11.5 la eficienţă. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!