Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Markovic, șase din opt de la trei puncte

Dan Oancia

Dan Oancia
01.06.2014

Primul meci dintre CSU Ploiești și CSM Oradea, finală care va decide campioana din sezonul acesta a Ligii Naționale de Baschet, s-a încheiat cu victoria bihorenilor, care au reușit și performanța de a marca peste 100 de puncte, scorul final fiind 105-93.

De la Oradea, sârbul Radovan Markovic a fost principalul marcator cu un cumul de 24 de puncte —în cele aproape 25 de minute jucate în primul meci—, cu un procentaj de 67% (2/3), din interiorul semicercului, fiind cel mai bun de la linia de trei puncte cu 86% (6/8)! De asemenea, și-a mai adăugat la zestrea sa și 3 recuperări, precum și două pase decisive.

Titus Nicoară a fost cel care l-a secondat pe Markovic, adunând 21 de puncte, dar ceea ce a fost esențial în economia întâlnirii, cele trei coșuri dintre care două cu fault, au fost și cireașa de pe "tortul victoriei". Nicoară a mai izbutit și șase recuperări, precum și trei pase decisive.

Se pare că a fost seara stranierilor, austrialianul Daniel James Dillon reuşind 21 de puncte, 100% de la două puncte și trei din șase aruncări de la distanță, în cele 32 de minute acumulate pe teren care l-au făcut cel mai folosit jucător al orădenilor.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea unguru :

    corectati...
    putina atentie.
    in mod normal 6 din 8 da 75% procentaj.
    dar statistica reala e 6 din 7!!!

    o zi frumoasa tuturor!
    sper sa fie ca si cea de ieri... :)

    cu 9 ani în urmă (01.06.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!