Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marlon Ruffin este al doilea străin din lotul lui CSM Galați

Marlon Ruffin este al doilea străin din lotul lui CSM Galați

Marlon Ruffin este al doilea străin din lotul lui CSM Galați pentru stagiunea 2023-2024, conform agenției care îl reprezintă. Trupa lui Florin Nini l-a mai transferat pe Jordan Swopshire, baschetbalist ce a mai jucat în România la CS Rapid București și CSM Focșani.

Ruffin este născut în 27 septembrie 1999 în Madison, Wisconsin. În perioada 2019-2021 a jucat pentru Omaha Mavericks, apoi s-a transferat la Portland State și, în sezonul 2022-2023, a evoluat la Humboldt State.

Acolo, Ruffin a avut medii de 17.1 puncte, 6.0 recuperări, 3.0 pase decisive și 1.8 intercepții. Jucătorul american a înregistrat procentaje de 33.8% de la distanță, 49.1% din interiorul semicercului și 70.4% de la linia de libere.

Pe lângă cei doi baschetbaliști străini, CSM Galați îl mai are în lot pe Sebastian Ionescu, sportiv care a petrecut ediția 2022-2023 la BC CSU Sibiu, formație alături de care a cucerit medaliile de bronz în Liga Națională de Baschet Masculin.

*foto: omavs.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!