Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Martin Zeno, prestație încântătoare în disputa cu U-Banca Transilvania

Valentin Todea

Valentin Todea
12.05.2016

Formația de pe malul Crișului Repede s-a văzut înfrântă în partida cu numărul trei a semifinalei campionatului, jucată în deplsare cu U-BT Cluj-Napoca, scor 79-70. Din tabăra „leilor roșii” s-a remarcat în principal Martin Zeno, sportivul marcând aproape jumătate din punctele echipei sale.

Astfel, în aproximativ 36 de minute petrecute pe parchet, americanul a înscris 30 de puncte și a izbutit 3 recuperări (2 defensive), 3 pase decisive, o intercepție și un capac, fără a înregistra vreo minge pierdută.

Zeno a reușit 9/12 aruncări de la 2 puncte, 2/4 de la mare distanță și 6/9 din dreptul liniei de fault, statisticile sale totalizând 30 de unități în dreptul eficienței.

Următoarea confruntare dintre cele două grupări va avea loc vineri, cu începere de la ora 20:15, în Sala Polivalentă clujeană.

*foto: sportpictures.eu

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Black_Mamba :

    Desteptarea !!!!
    Din pacate a fost singurul care a sclipit. Parca si Will a mai miscat ceva. Restul, no comment!
    Hai, trezirea si maine seara sa ne bucuram de calificare!!!
    Treaca de la mine ca nu vedem in sala de la Oradea inca un meci :).

    cu 8 ani în urmă (12.05.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe universitar :

    Meci
    Cu un Zeno nu se face primavara pt Oradea.

    cu 8 ani în urmă (12.05.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!