Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Matija Češković: “Este un meci decisiv”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
05.04.2014

CSU Atlassib Sibiu întâlneşte în această seară pe teren propriu formaţia Steaua CSM EximBank, în cadrul ultimei etape a sezonului regulat. Matija Češković a declarat că va fi un meci greu şi speră la o clasare cât mai bună.

“Meciul de astăzi va fi unul foarte greu pentru noi. Steaua joacă ultima partidă din acest sezon şi vor juca relaxaţi pentru a termina sezonul cât mai bine. Ei sunt o echipă bună şi personal sunt surprins că nu s-au calificat în play-off. Pentru noi este important acest meci pentru că astăzi se decide pe ce poziţie vom termina şi este mai bine să terminăm sezonul regulat cu o victorie şi un rezultat pozitiv.

Am avut un sezon bun până acum, cred că în august nimeni nu s-ar fi aşteptat să terminăm printre primele 4 echipe. Aşadar sunt de părere că avem un sezon bun. Încă nu ştim pe ce loc vom termina şi cu cine vom juca în play-off, dar un lucru este sigur, vom face tot ce ne stă în putinţă.”

Foto: Zsigmond Báthori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!