Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Matija Cesković: “O victorie împotriva Clujului ar însemna mult pentru noi”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
18.10.2013

Sâmbătă, 19 octombrie, CSU Atlassib Sibiu primeşte vizita formaţiei U BT Mobitelco Cluj Napoca, partida contând pentru etapa a IV. Matija Cesković, fundaşul ardelenilor, a prefaţat pentru cititorii totalbaschet.ro partida ce va avea loc în sala Transilvania.

“Meciul cu Cluj va fi unul foarte greu. Ei formează o echipă bună, alcătuită din jucători experimentaţi, care practică un joc colectiv bun. O victorie împotriva lor ar însemna foarte mult pentru noi. Avem o echipă bună şi trebuie să profităm de avantajul terenului propriu. Sper ca suporterii să vină în număr cât mai mare şi să fie alături de noi!”

Partida este programată sâmbătă, 19 octombrie, ora 20.00 şi va putea fi urmărită live pe DigiSport 1.

Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!