Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Matt Milon a reușit cea mai bună performanță personală a sezonului în campionat

Matt Milon a reușit cea mai bună performanță personală a sezonului în campionat

CSM Galați s-a ținut aproape până în ultimele patru minute ale meciului de pe terenul lui U-BT Cluj-Napoca din debutul etapei a 24-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Dunărenii au condus la pauză în BTarena și au cedat în cele din urmă cu 97 la 85 vineri (18.03).

Matthew Milon a contribuit cu 23 de puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții pentru dunăreni în cele aproape 35 de minute petrecute pe parchet. Cu această ocazie, Milon și-a depășit cea mai bună performanță personală în Liga Națională.

Jucătorul lui CSM Galați a pierdut de trei ori posesia, a fost de două ori faultat și a încasat două greșeli personale, având la final un indice al eficienței de 25 de unități, cel mai mare dintre toți sportivii care au evoluat în această dispută.

Americanul a avut 8/11 din acțiune în acest joc, fiind fără greșeală din interiorul arcului de cerc (3/3), iar de la distanță a terminat cu 5/8. De asemenea, a trecut pe la linia de fault pentru 2/2.

Milon este la cel de-al doilea meci consecutiv în Liga Națională cu 5 încercări precise de la distanță, în total terminând patru partide, incluzând și acest duel, cu asemenea număr de triple transformate.

În actualul sezon, Matt Milon are medii de 13.2 puncte și 3.7 recuperări în campionat, cu 41% la aruncările de 3 puncte, în 23 de apariții.

*foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!