Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Maurice Watson a fost MVP-ul Voluntariului în succesul din meciul doi cu CSU Sibiu

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
15.04.2023

Maurice Watson a fost MVP-ul Voluntariului în succesul din meciul doi cu CSU Sibiu

CSO Voluntari a egalat seria cu BC CSU Sibiu înainte ca aceasta să se mute pe terenul ardelenilor. Ilfovenii și-au revenit cu brio după eșecul din prima dispută și s-au impus cu brio în cel de-al doilea joc din Sala Sporturilor „Gabriela Szabo” din Voluntari. Scorul final a fost 94-70.

Maurice Watson a fost MVP-ul vicecampioanei României în meciul de vineri seara. Conducătorul de joc american a flirtat cu un double-double și a totalizat 18 puncte și 8 pase decisive, pierzând doar două mingi pe durata întregii partide. El a mai bifat și 3 intercepții.

Watson a evoluat 28 de minute în al doilea joc al seriei cu Sibiu. El a avut o partidă extrem de eficientă și a reușit să transforme 7/10 aruncări din acțiune, 3/5 de la distanță, respectiv 1/1 de la linia de libere, având un indice al eficienței de +26.

Maurice s-a alăturat Voluntariului în timpul sezonului, după plecarea lui Sharas Vasiliauskas. El a reprezentat o gură de aer pentru ilfoveni, devenind rapid liderul formației la puncte (13.7 pe meci) și pase decisive (6.8 pe meci).

Meciul trei se va juca la Sibiu pe 18 aprilie, începând cu ora 19.00 și va putea fi urmărit pe FRB TV.

*foto: Instagram/@photographybydangerous

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!