Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Maurice Watson Jr. își va continua cariera în Turcia

Maurice Watson Jr. își va continua cariera în Turcia

Emiliano Carchia, unul dintre cei mai importanți jurnaliști de baschet din Europa, a anunțat, în cursul acestei seri, că Maurice Watson, fostul jucător al lui CSO Voluntari, a semnat cu Gaziantep, o formație ce a retrogradat în liga secundă a Turciei.

Ilfovenii au început sezonul cu Sarunas Vasiliauskas pe poziția de fundaș însă, în cele din urmă, au renunțat la jucătorul lituanian și l-au înlocuit cu Maurice Watson, un american în vârstă de 30 de ani.

Acesta absolvise Creighton University și jucase pentru ZZ Leiden (Belgia), Forli (Italia), Gemlik Basketbol Bursa (Turcia), Twarde Pierniki Torun (Polonia), Maccabi Rishon (Israel) și Antwerp Giants (BNXT).

Pentru CSO Voluntari, Mo Watson a avut medii de 13.9 puncte, 6.4 pase decisive, 3.1 recuperări și 1.6 intercepții. Fundașul de 1.78 metri a înregistrat următoarele procentaje: 30% de la distanță, 46.2% din interiorul semicercului și 76.8% de la linia de libere.

Sub comanda lui Ainars Bagatskis, alb-albaștrii au încheiat stagiunea 2022-2023 pe poziția a 5-a, fiind eliminați în sferturile de finală de BC CSU Sibiu. Conducerea lui CSO Voluntari a luat decizia de a se despărți de toți străinii din sezonul precedent și de a construi o nouă echipă.

Așadar, Watson se întoarce în Turcia, la Gaziantep, grupare ce a terminat pe locul 15 în Turcia, cu un bilanț de 9 victorii și 21 de înfrângeri. Drept urmare, echipa a retrogradat în liga secundă.

*foto: Răzvan Spechea/BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!